بسم الله الرحمن الرحیم
چکه چکه انتظار 10 هیئت هفتگی سه شنبه شب ها پیش کش به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تعجیل در فرج مولانا صاحب الزمان(عجل الله) صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سخنرانی: قسمت آخر ....ادامه مطالب هفته های قبل(جلسات7و8و9) قسمت دوازدهم: حکومت جهانی قسمت سیزدهم: وفات مسیح قسمت چهاردهم: وفات امام عصر(عج) قسمت پانزدهم: رجعت قسمت شانزدهم: مقدمات قیامت
این هفته پذیرایی نداریم:دی
با حذف موانع بیرونی دریافت و فهم حقیقت، زمینهی هدایت بشریت فراهم میشود. دورهی استقرار حکومت امام زمان(عج) ویژگیهایی منحصر به فرد دارد. در این دورهی حداقل 309 ساله، انسانها از سویی با تمام مشکلات و بحرانهایی که در دورههای مختلف و به خصوص آخرالزمان و آستانهی ظهور با آن مواجه بودهاند، وداع میکنند و از سویی تمام آمال و آرزوهایی را که بشر همواره در دل میپرورانده، به دست میآورند. این حل مشکلات و تحقق آرزوها در تمام عرصههای علمی، فرهنگی، امنیتی، طبیعی و... به منصهی ظهور میرسد.
حضرت مسیح(ع) که در دورهی اوّل زندگی خویش بیهمسر و خانمان میزیست، پس از بازگشت در دورهی ظهور امام عصر(عج) ازدواج میکند و در دورهی استقرار و پس از سالها وزارت امام عصر(عج) دار دنیا را وداع میگوید و مراسم تدفین او را امام عصر(عج) انجام میدهند. ایشان در طول دورهی دوم حیات خویش نقشی بسزا در ترویج اسلام و رهبری امام زمان(عج) در میان اهل کتاب و به خصوص مسیحیان ایفا میکنند.
امام زمان(عج) نیز پس از صدها سال زندگی در دورهی غیبت و چند صد سال زندگی در دورهی پس از ظهور مدتی پس از حضرت مسیح(عج) وفات مییابند. گزارشهایی که دربارهی شهادت ایشان به دست ما رسیده، چندان قابل اعتماد نیستند و باید رحلت ایشان را به طور طبیعی و نه شهادت بدانیم؛ با در نظر گرفتن اینکه شهید نشدن از فضایل ایشان نمیکاهد. با وفات امام عصر(عج) دورهی اصلی رجعت آغاز میشود.
دورهی رجعت که در منابع گاه از آن به عنوان ضروریات مکتب تشیع یاد میشود، دورهای است که اطلاعاتی بسیار اجمالی دربارهی آن به دست ما رسیده است.
امام حسین(ع) اوّلین رجعتکننده است که به تدفین امام عصر(عج) میپردازند. پس از ایشان حضرت امیر(ع) و رسول اکرم(ص) نیز به دنیا باز میگردند. بنابر روایات متعدد منظور از خروج «دابةالارض» که مربوط به این دوره دانسته شده همان رجعت امیرالمومنین(ع) است و دیگر گزارشها چندان قابل اعتنا و لحاظ کردن نیستند.
در این دوره نبرد نمادین بزرگی میان بهترینها و بدترینهای تاریخ بشریت رخ میدهد و در آن جبههی حق فائق میشود. علاقهمندان دربارهی دورهی رجعت و ویژگیهای و اتفاقات مربوط به آن میتوانند به آثار ارزشمندی گه به قلم بزرگانی چون علامه مجلسی، آیت الله طبسی(ترجمه میرشاه ولد) و... و نیز ویژهنامهی «رجعت» ماهنامهی موعود که چندی پیش منتشر شد، مراجعه نمایند.
همانطور که خلقت در شش مرحله و به تعبیر قرآن کریم شش روز اتفاق افتاد، پایان خلقت خاکی نیز طی چند مرحله خواهد بود. پس از وفات آخرین حجت الهی بنا بر برخی روایات چهل روز جهان در نوعی ابهام و سردرگمی طی طریق خواهد نمود. در پی دمیدن اوّل اسرافیل در صور خویش، ابتدا همهی انسانها میمیرند و دیگر موجودات نیز جان خویش را از دست میدهند. جان همه را عزراییل و جان او را اسرافیل میگیرد و او نیز با ارادهی الهی میمیرد و طی مدتی خداوند تنها حی عالم خواهد بود. پس از آن خداوند اسرافیل را زنده نموده و او مجدداً در صور خویش میدمد و همهی خلایق از اوّل تا آخر زنده میشود و صحنهی قیامت برپا میشود.
قالب جدید وبلاگ پیچک دات نت |